Rogue Wave Airsoft

Wat is Airsoft?

Airsoft is een sport die vaak wordt vergeleken met paintball, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. Het belangrijkste verschil is dat airsoft-apparaten (ook wel airsoft-replica’s genoemd) plastic balletjes(BB’s) afvuren in plaats van verfballen. Deze balletjes zijn klein en hebben meestal een diameter van ongeveer 6 millimeter.

Er zijn verschillende soorten Airsoft-replica’s beschikbaar, waaronder pistolen, geweren en machinegeweren. Deze replica wapens zijn meestal gemaakt van kunststof of metaal en worden aangedreven door een batterij(AEG/AEP), gas(GBB/GNBBB) of veerdruk. De BB’s zijn ook verkrijgbaar in verschillende gewichten en maten, afhankelijk van de toepassing.

Airsoft is in veel landen gereguleerd en gecontroleerd door de wet, en er zijn strikte regels voor veiligheid en gebruik van de replica’s en uitrusting. Het is belangrijk voor degenen die deze sport beoefenen om zich aan de regels en voorschriften te houden en verantwoordelijk te zijn bij het gebruik van de replica’s en uitrusting om veiligheid te waarborgen voor alle deelnemers.

Het belangrijkste doel van airsoft is om plezier te hebben en een leuke en veilige ervaring te hebben met vrienden en andere enthousiaste spelers. Het is ook een sport die teamwork, strategisch denken en communicatie tussen teamleden bevordert.

Hiernaast zie je een aantal replica’s die bij de sport gebruikt kunnen worden.    (van boven naar beneden)

Cyma CM520 (AEG)*            Tokyo Marui G18C (AEP)* Novritsch SSP1 (GBB)* Novritsch SSG24 (Veer)*    G&G CM16 2.0 (AEG)*    Umarex Glock 17 Gen5 (GBB)*

*

AEG – Airsoft Electric Gun AEP – Airsoft Electric Pistol GBB – Gas blowback    GNBB – Gas non-blowback

Replica:

Novritsch SSG24

Aanpassingen:

SSG24 Spring M120            SSG24 FPS adjuster rings SSG24 MARS rail                SSG24 MARS siderails

Joule: +/- 

Click here to display content from YouTube